Δράσεις

Green out of the box

Το σχολείο μας ως «Αειφόρο σχολείο» συμμετείχε στη δράση “Green out of the box” της Go Alive, στόχος της οποίας είναι η προώθηση της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης μεταξύ των μαθητών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Πρόκειται για ένα κουτί με προκλήσεις, το οποίο από τον Οκτώβριο του τρέχοντος σχολικού έτους ταξιδεύει σε σχολικές μονάδες της Π.Ε. Κοζάνης και κάθε σχολείο αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας μία πρόκληση που του αναθέτει το προηγούμενο σχολείο μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων.

 

Την Τετάρτη 13/12/2023 παραλάβαμε το κουτί από το 3ο ΓΕΛ Κοζάνης, το οποίο μας ανέθεσε να κατασκευάσουμε 4 έργα τέχνης με ανακυκλώσιμα ή επαναχρησιμοποιούμενα υλικά με θέμα το περιβάλλον.

   

Εμείς με τη σειρά μας, την Τετάρτη 10/1/2024, παραδώσαμε το κουτί στο ΓΕΛ Νεάπολης, στο οποίο αναθέσαμε τη δημιουργία 4 αντιτύπων μιας έντυπης εφημερίδας, που θα περιλαμβάνει 4-6 άρθρα με θέμα το περιβάλλον.

    

Υπεύθυνοι της δράσης ήταν οι εκπαιδευτικοί: Δημοπούλου Νατάσα, Μπαμπαλή Αναστασία, Κηπάρογλου Ευαγγελία, Κωνσταντινίδου Ρία, Παπαδέλη Ελευθερία, Περδικάρης Σπυρίδων, Ρίζος Πάρης και Τότσικα Κατερίνα.

 

Μία σκέψη στο & ldquo; Green out of the box & rdquo;

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός.