Ανακοινώσεις Συμμετοχές σε διαγωνισμούς-Διακρίσεις

Συγχαρητήρια στην ομάδα πετοσφαίρισης

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου Γενικού Λυκείου Κοζάνης συγχαίρουμε θερμά την ομάδα Πετοσφαίρισης Κοριτσιών του σχολείου μας για την εξαιρετικά πετυχημένη πορεία τους στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Ελλάδας-Κύπρου! Θερμά συγχαρητήρια δίνουμε και στον προπονητή τους, κ. Παναγιώτη Λαβαντσιώτη!
Τα «χρυσά» κορίτσια μας αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες στην Π.Ε. Κοζάνης κατά την Α΄ φάση του σχολικού πρωταθλήματος, ενώ στη συνέχεια κατά τη Β΄ φάση στέφθηκαν πρωταθλήτριες Δυτικής Μακεδονίας. Έπειτα, πέρασαν από τη Γ΄ φάση, νικώντας την πρωταθλήτρια ομάδα Ηπείρου. Τέλος, έφτασαν ένα βήμα πριν από την πρόκριση στο Final Four του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος Ελλάδας-Κύπρου, αντιμετωπίζοντας την πρωταθλήτρια ομάδα Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας/Θράκης, το Ελληνικό Κολλέγιο Θεσ/νίκης.
Ευχόμαστε στα κορίτσια να πετύχουν παρόμοιες νίκες και την επόμενη σχολική χρονιά και να κατακτήσουν τον στόχο τους, που είναι η συμμετοχή τους στο Final Four του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος!