Δράσεις

Eνημέρωση για τα ναρκωτικά και τις εξαρτήσεις

Μια πολύ ενδιαφέρουσα ενημέρωση για τα ναρκωτικά και τις εξαρτήσεις παρακολούθησαν οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β΄τάξης του σχολείου μας την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου. Οι κοινωνικοί λειτουργοί Σιδηροπούλου Σοφία και Λούσιου Ελένη με τον ψυχολόγο Καλλίβουλο Κωνσταντίνο από το Πολυδύναμο Κέντρο και την Κινητή Μονάδα Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας του ΚΕΘΕΑ HΠΕΙΡΟΣ έκαναν μια εμπεριστατωμένη παρουσίαση του θέματος: “Εξαρτήσεις: Μύθοι και πραγματικότητες” καθώς και των δύο μονάδων του ΚΕΘΕΑ. Αμέσως μετά τρεις Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης ανέπτυξαν με ιδιαίτερα γλαφυρό τρόπο ζητήματα χρήσης των ναρκωτικών και άλλων εξαρτησιογόνων ουσιών, πρόληψης και αντιμετώπισής τους.
Ευχαριστούμε τους δύο φορείς που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμά μας και κατάφεραν να ευαισθητοποιήσουν τα παιδιά στο θέμα των ναρκωτικών, ένα θέμα που μαστίζει την εποχή μας, για την αντιμετώπιση του οποίου οφείλουμε να δράσουμε όλοι.
Πληροφορίες για τις μονάδες του ΚΕΘΕΑ στην Κοζάνη και οποιαδήποτε βοήθεια μπορείτε να αντλείτε από τον παρακάτω σύνδεσμο: